Solveig Moa og Bo Valentin Petersen, 2. marts – 31. marts

 

Fernisering 2. marts kl. 14:00

 

Solveig Moa er uddannet fra Det fynske Kunstakademi 1985-90 og hører til en af de sidste årgange som har fået den klassiske tegning og tradition ind med skeer som en del af uddannelsen. Traditionen har hun fastholdt og videreudviklet i sit figurative maleri som kredser om den menneskelige eksistens på godt og ondt.

“Malerierne til denne udstilling er inspireret af mine omgivelser, bosiddende i vandkanten på det sydlige Langeland har stranden de sidste par år været et gennemgående tema i værkerne. “Stranden” er et øjebliks frihed til bare at være til, være alene eller sammen med andre i et uendeligt natur rum fri for sociale skel og materiel bagage. Det er her, vi kan lege, drømme og lade op. Horisonten er ukendt, vi ved aldrig hvad der kommer derude, men vi håber.”

 

Bo Valentin Petersen forsøger at beskrive den mangfoldige verden vi lever i - associationer, dynamik, bevægelse, tanker som springer.

LithografiBo

Af og til tegner han noget bestemt: en bølge f.eks., eller et vindpust, men mest er det antydninger af forskellige elementer. Fragmenter som optræder samtidig og oven i hinanden. Nogle gange kaotisk, andre gange med et forsøg på orden. Især er han optaget af linjen. Den lille fortælling som kan ligge i hver enkelt streg. Det rum der opstår mellem linjerne. Bevægelsen, energien, fladen. Og det hele ligger i lag oven på hinanden, eller optræder side om side. Fordi alting jo findes samtidig.

 

Bo er uddannet på Det Fynske Kunstakademi og arbejder med kul, kridt, blyant på træ eller papir. Eller med den grafiske teknik litografi.

 

Se hjemmeside for mere information : a href="http://www.gratværket.dk&quo;"www.gratværket.dk

Solveig Moa og Bo Valentin Petersen deler liv og værksted på det sydlige Langeland.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Kerteminde Kunstforening