8. februar – 1. marts

Marianne Arlund Jensen

Fernisering 8. februar kl. 14.00

Marianne Arlund Jensen er uddannet billedkunstner fra Århus Kunstakademi i 2014 i grafik og maleri. Hun maler på råt ubehandlet lærred, hvor personer grebet i en bevægelse – ofte i interaktion med lærredet - udgør fortællingen. Det rå lærred giver farverne plads, og ved at indarbejde dette som en integreret del af billedet opnås et minimalistisk og grafisk udtryk, hvor fortællingen bliver det centrale.

 

 

 

Hun er optaget af ”fravær” både som begreb og som kunstnerisk greb. I arbejdsprocessen opløses billedfladen, så kun det, som er essentielt for forståelsen resterer. Udgangspunktet er ofte tematikker, som kredser om interaktion, kommunikation og menneskelige relationer. Tendenser i tidsånden sættes under lup, det usagte, det fraværende, det som bevæger sig ind eller ud af billedet, eller som er underforstået, er betydende for værkerne.

 

 

 

Marianne Arlund arrangerer – samtidigt med egne udstillinger i gallerier, censurerede udstillinger m.v. – også udstillinger med andre kunstnere i sit udstillingssted på Trøjborg i Aarhus, mere kan ses på www.mariannearlund.dk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Kerteminde Kunstforening